Saturday, April 9, 2011

DITINGGALKAN DAN DILUPAKAN

Fine aku dah dilupakan oleh korang lah kan? sejak aku pergi PLKN ni dahh cari kawan baru lah kan? memang tak salah nak cari kawan baru tapi sampai dipinggirkan macam tu kenapa? Fine pergi lahh tanpa aku, Pergilahh ahad ni, enjoy puas! puas! tak ajk aku kan? memang lahh , NAJAH SYAFIQAH kau tahu aku menyesal gila ajak kau keluar haritu tngk wayang, jasad kau jeh ada, roh kau entah hilang ke mana, :9 . kau pergi lah dengan kawan baik kau yang terbaru pika tu. takpayah lah. bila izreen tag nama aku kat ost baru aku tahu yang korang nak keluar ahad ni kan? lepas ni aku nak keluar kehh hape aku taknak ajak kau dahh, keluar pun macam tak ikhlas je haritu. yang pergi ahad ni enjoy lah PUAS PUAS , aku DIABAIKAN lah. takpe weyy aku ingat, kau kata jehh yang izza asyik bawak huda kalau kita nak lepak , kau tu? dahh lahh tak text aku dah macam dulu, tak contact aku langsung, kat fb kau bg post kat aku sekali jeh kan? memang nampak sangat aku dilupakan , baik aku pergi NS lama lama tak payah balik, senang hidup aku supaya aku tak tngk perubahan sikap kau,
ASSALAMUALAIKUM, :(

Friday, April 1, 2011

APRILFOOL! LOVELY SISTER

OKAYYY. semalam kita orang celebrate BIRTHDAY AISHAH ZAHIRAH BT. MUZAM SHAH kat NYONYA KITCHEN.my mom favourite restaurant.makanan dia sedap gila! superb suka kari laksa dia. okayy mls nak memebebel lets the picture talk



okayy inilah parents kami , HAHAH ayh saya hitam mama saya putih lahir lahh saya yang coklat
yang tngh my youngest brother, arghh dia nakal gila!and yg tngh buat pout mouth tu my second younger brother, okayy he is the laziest person kat dlm rumah tu. geram jehh kalau nak kerah dia buat kerja rumah
hello sweetie , this is my only sister that i had. her name aishah zahirah bt. muzam shah. and she way birthday girl on that day, HAHAH kitaorng suka main tarik rambut
yang tngh berpeluk tubuh tuu my third brother.dia tngh lapar sbb tu muka dia mcm tuu,waiter tuu lmbt gilaa serve makanan, n sebelah dia tu my fourth brother.dia tu calon biggest loser.okayy ada offer * my parents said kalau ada orng dapat kuruskan dia my parents bg rewars 1k, so siapa yang nak sahut cabara ini kol lah num saya
curry laksa! faav! kalau dtng sini selalu cari curry laksa dia , sedap try lah dtng kat NYONYA KITCHEN
asam pedas dia sedap , yummy! meleleh air liur bila teringat pasal set dish ni
     
this is SOTONG GORENG TEPUNG*hahah u guys semua mesti dah tahu kan?
AYAM PANDAN CHICKEN

okeyy we'e going back home. HAHAH sempat lagi camwhore dngn mama, * ada bnyk pic lagi dngn mama tp mls nak upload