Monday, May 23, 2011

I love U MUZAM SHAH BIN KAMA

Well here is my dad i love him more than everything in the world. 

Muka ayah nampak jeh macam orang garang tapi dia baik. Dia pemurah sangat sangat . Ayah sangat sayang ngn parents dan adik beradik dia. :D Kalau kitaorang ada famliy holidayy family ayah mesti semua orang relaks jehh goyang kaki sebab semuana ditanggung beres oleh ayah. Ayah yang bayar duit hotel,ayah yang bayar duit makanan semua , Baik kan ? baik kan?Muzam shah kenaa lahh kau ni baik sangat? Aku bukannyeh nak berlagak nak cakap ayah aku adalah yang terbaik kat dunia ni tapi ayah sangat mengkagumkan.Could u imagine how generous is he? HE BOUGHT A CAR FOR MY UNCLE ! kereta tahu? kereta betul? Ayah yang akan beli barang pasar lauk pauk semua untuk rumah uwann. when my 17th birthday he did bought me a DSLR camera,soo next week kitaorang nak pergi langkawi and my father  just bought flight ticket for my grandparents , and all my aunts famliy with her husbad and two children! they didnt need take out any penny sebab ayah yang akan  belanja dorang as usuall.Ayah selalu cepat kesian kat orang, Dia tngk kawan dia jual kerepek dia beli bnyk2. Dia tengok makcik jual kereek kat kedai mamak dia beli walaupun kerepek tuu tak sedap, hmm ayah ayah. Well he inspired me, aku harap sangat one dayy aku akan jadi macam dia. Bila nak beli hadiah untuk dia aku tak tahu nak beli apa sbb dia boleh beli tuntuk dia sendiri. Ayah tak banyak duit tapi dia sanggup bekerja siang malam untuk cari  duit sara keluarga kami dan keluarga dia.Tak tahu nak cakap apa but dad i  love u, aimi mintak maaf kalau selama ni aimi jadi budak nakal and aimi gemira sangat ayah happy sebab result SPM , ingat lagi ayah menjerit gembira sebab keputusan spm aimi walupun aimi tak dpt straight a's , im happy because i made u happy . Alhamdulillah sbb saya dikurniakan ayah macam awak MUZAM SHAH BIN KAMA


p/s:my dad bukan sultan yeah .HAHAH kalau korang pelik ngn nama dia tanya uwann saya kenapa dia namakn ayh saya dngn nama tuu